Електронска адреса.
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (4 или повеќе)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Универзитет

Институција: Arhitektonski fakultet

Специјалност: Arhitektura

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Бугарски, Македонски