Електронска адреса.
Nurijan G.

Nurijan G.

Скопје42 години

Ново искуство ми е со домашните миленичиња, чувам две мачки и едно куче, премногу ги сакам животните за мене животот не би бил без нив, зошто ти е се најчистото нешто на светот. Покрај редовната работа како инеженер остатокот од денот им се посветувам на нив. Затоа сам и на другите да им помогнам за оние кои неможат да се грижат на неколку дена ако одат некаде на патување, некои кои не се во можност да прошетаат своите кучиња, тука сум да ги забавувам и играм и да ги нахранам. Се што е потребно за нив која и услуга да се побара, слободно побарајте ме.Ви благодарам на довербата Ваша.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (4 или повеќе)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Универзитет

Институција: Градежен факултет

Специјалност: дипломиран градежен инженер

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Хрватски