Електронска адреса.
Georgina L.

Georgina L.

Охрид26 години10 години искуство

Здраво! Моето име е Georgina. Барам работа како чувар на домашни миленици Јас имам 10 години искуство. Охрид. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 10 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

Образование

Универзитет