Електронска адреса.
Olga M.

Olga M.

Ново Лисиче, Скопје17 години6 месеци искуствоОд 100 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Olga. Јас сум од Аеродром имам 16 години.
Многу сакам животни, имам искуство со чување на животни и до сега немам поплаки:). Од моите рани години имам чувано куче, папагали, глувци, желки и сега 2 мачки што ги спасив. Верувајте дека вашето милениче ќе биде среќно и ќе има супер дружба:)

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

3 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 100 МКД за еден час

Искуство: 6 m

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (2)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Средно

Јазици: Англиски, Македонски