Електронска адреса.
Stefani V.

Stefani V.

Скопје27 годиниОд 100 МКД за еден час

Здраво моето име е Стефани. Како голем љубител на животни, ова би било прекрасно задоволство за мене да се грижам за вашите домашни миленици..

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 100 МКД за еден час

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (3)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

После-средно

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Српски, Шпански