Електронска адреса.
Лела Ј.

Лела Ј.

Скопје16 години3 години искуствоОд 250 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Лела. Барам работа како чувар на домашни миленици: кучиња мачиња или птици. Скопје. Ја чекам вашата порака!

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 250 МКД за еден час

Искуство: 3 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (2)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование