Електронска адреса.
Tamara J.

Tamara J.

Кисела Вода, Скопје15 години3 години искуствоОд 150 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Tамара. Барам работа како шетач на домашни миленици. Јас имам 3 години искуство. Шетам домашни миленичиња во околина на Кисела Вода, Скопје. Ја чекам вашата порака.
Повеќе информации на инстаграм: tamara.janakievski

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Искуство: 3 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (2)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Средно

Јазици: Англиски, Македонски