Електронска адреса.
Ljupcho V.

Ljupcho V.

Карпош, Скопје39 години20 години искуствоОд 1200 МКД за еден ден

Здраво! Моето име е Љупчо.
Барам работа како чувар на домашни миленици.
Имам 20 години искуство со кучиња и 2 години со мачки.
Ви нудам прошетки и домашни посети за вашите миленици.
Локација: Карпош, Козле и Тафталиџе, Скопје.
Ја очекувам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1200 МКД за еден ден

Искуство: 20 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Средно

Јазици: Англиски, Македонски, Српски