Електронска адреса.
Anica B.

Anica B.

Скопје34 години7 години искуство

Здраво! Моето име е Anica. Барам работа како чувар на домашни миленици Јас имам 7 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 7 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (3)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование