Електронска адреса.
a 0.

a 0.

Скопје18 години2 години искуствоОд 200 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Андреа. Барам работа како чувар на домашни миленици Јас имам 2 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Искуство: 2 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Средно