Електронска адреса.
Anastasija M.

Anastasija M.

Скопје16 годиниОд 250 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Anastasija. Барам работа како чувар на домашни миленици Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 250 МКД за еден час

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (4 или повеќе)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Средно