Електронска адреса.
Марта Ц.

Марта Ц.

Гази Баба, Скопје21 години4 години искуствоОд 100 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Марта. Барам работа како чувар на домашни миленици. Живеев во Србија каде што ја работев оваа работа 3 години. Никогаш немав лоши искуства. Многу ги сакам животните и секогаш имам домашно милениче од мојата 1. година. Ја чекам вашата порака.😊 +.3.8.9. 7.8. 9.0.3.5.3.2.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Плаќа: Од 100 МКД за еден час

Искуство: 4 години

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Универзитет

Институција: Медицински факултет "Св Кирил и Методиј"

Јазици: Англиски, Македонски, Српски