Електронска адреса.
Ане Л.

Ане Л. бара чувар на домашно милениче

Скопје2023-08-12 - 2023-08-13
  • СочувајСочувано

Здраво,јас сум Ане,во потрага сум по особа што ќе сака да се грижи за мојот малтезер,стар 7 години ,во период 12 и 13 август (поради свадбени обврски).
Би сакал да Ноа да добие внимание и соодветна грижа.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: 2023-08-12 - 2023-08-13

Возраст: 16-99 год.

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг

Образование

Јазици: az