Електронска адреса.
Sofija R.

Sofija R. бара чувар на домашно милениче

Охрид
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Sofija. Барам чувар за домашни миленици во Скопје.Станува збор за зајче. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили