Електронска адреса.
Elena D.

Elena D. бара чувар на домашно милениче

Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво, Јас сум Елена. Барам чувар за маче во Скопје. Обрска би ви било само да му ставите храна два пати во денот. населба: Автокоманда

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили