Електронска адреса.
Tamara J.

Tamara J. бара чувар на домашно милениче

Кисела Вода, СкопјеОд 150 МКД за еден час
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Tamara. Барам чувар за домашни миленици Јас нудам 150 ден за час. Кисела Вода, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (2)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг