Електронска адреса.
Marija S.

Marija S. бара чувар на домашно милениче

ОхридОд 700 МКД за еден ден
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Marija. Барам чувар за домашни миленици Јас нудам 700 ден за ден. Охрид. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 700 МКД за еден ден

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили

 

Големина на куче

  1. Мал, до 10 кг

  2. Среден, 10-20 кг

  3. Голем, 20-40 кг

  4. Многу голем, над 40 кг