Електронска адреса.
Кети М.

Кети М. бара чувар на домашно милениче

Аеродром, Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Кети. Барам чувар за домашни миленици,2 папагали,нимфа и lovebird, Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување на домашни миленици

Миленици

  1. Кучиња (1)

  2. Мачки

  3. Птици

  4. Глодари

  5. Рептили