Електронска адреса.
Ана М.

Ана М.

Аеродром, Скопје48 години8 години искуство

Последните десет години ги поминав во искуствено запознаванње и работа со деца на возраст од три до осумнаесет годишна возраст. Интересно е што мојата љубов кон нив нема одраничувања и можам да бидам дел од нивниот живот како едукатор, советник или да им помогнам во било каква потреба која се јавува во текот на нивниот растеж се со една цел, а тоа е: да бидам дел од детскиот живот и да донесам иднина и радост во него. Една прегратка дадена од срце на детенце може да ја памети цел живот!

Почетокот на мојата кариера на работа со деца од најмалата возраст ја започнав во ""СЈ Компани""/MCdonalds, како едукатор преку игри, детски песни, лекции.
Сертификат за Хостеса,
Сертификат за завршен курс по Англиски Јазик.

Подоцна продолжив како Администратор во Невладина Организација ""Мали Пријатели"", и мојата одговорност и грижа кон децата беше да имаат учебници за во училиште, да бидат прифатени, да посетуваат редовна настава и да бидат добро нахранети.

Искуството со тинејџерите го здобив во Интернационална Компанија "" Youth Unlimited"", каде што бев поканета на тренинг во Канада за изучување на програма ""Како младите да се заштитат од светот на пороците"".

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Економско Училиште "Арсениј Јовков"

Специјалност: ССС/ Економист

Јазици: Англиски, Македонски