Ангела Д.

Ангела Д.

Скопје24 години2 години искуство

Драги родители/старатели,
Јас сум Ангела, 25-годишен студент од Скопје. Моментално имам пауза од студирање и сакам слободното време да го исполнам со работа со деца. Досега имам стекнато неколку краткотрајни искуства со грижа за деца. Сметам дека е вредно да споменам дека сите активности околу грижата за децата секогаш ги остварувам во согласност со ставовите и желбите на родителите/старателите. Доколку сметате дека информациите од мојот профил соодветствуваат на вашите барања/очекувања, или имате било какви прашања, слободно контактирајте ме.
Секое добро,
Ангела

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува

Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца

 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СМУГС "Д-р Панче Караѓозов"

Специјалност: Медицинска сестра

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Шпански