Електронска адреса.
Билјана Т.

Билјана Т.

Скопје36 години17 години искуство

Од 17 години почнав хонорарно да чувам и подучувам деца на различни возрасти.
Од 2016 година се до денес работам активно, од новороденчиња, се до 11 години).
Големо е задоволството да ги гледам како со мене учат и растат.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 17 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: ФТОН Климент Охридски- Охрид

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Италијански, Македонски, Шпански