Електронска адреса.
Деспина К.

Деспина К.

Скопје31 години7 години искуство

Со деца работам уште од студентските денови мотивацијата ја црпам од нивната искреност, радост и чистота. Имам искуство како воспитувач во градинка, образовен асистент во основно образование, бејбиситинг во семејства на амбасадори. Одлично владеење на англискиот јазик. Отворена за комуникација и соработка но пред сѐ професионална.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 7 години

Работни часови
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Институт за специјална едукација и рехабилитација

Специјалност: Дефектолог

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Француски