Електронска адреса.
Лучијана Д.

Лучијана Д.

Карпош, Скопје56 години10 години искуство

Одговорна, креативна, флексибилна, грижлива дадилка со 10 годишно работно искуство.
Успешно одржување на безбедна средина за децата, истовремено обезбедувајќи забавни,имагинативни, но образновни активности за деца од сите возрасти.

Моментално ангажирана во семејство за грижа на дете прва смена.

Достапна за извршување на дополнителни обврски:
* попладне после 17h
* викенди и празници.

Во предвид доаѓаат само странски државјани.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: општа гимназија

Јазици: Албански, Англиски, Германски, Македонски, Српски