Електронска адреса.
Валентина С.

Валентина С.

Скопје53 години10 години искуство

Валентина има над 10 годишно професионално работно искуство со деца на возраст од претшколска возраст, почнувајќи од 2 години нагоре. Се прилагодува на барањата на родителите и е подготвена да помогне во лесни домашни обврски. Има работно искуство со близнаци. Мајка на две деца, возрасни. Лојална, искрена, отворена и комуникативна личност. Сака да чита биографии, автобиографии и во моментот учи курс за германски јазик.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно училиште „Димитар Влахов“

Специјалност: фризерски смер

Јазици: Македонски, Српски