Електронска адреса.
Душанка К.

Душанка К.

Ѓорче Петров, Скопје26 години4 години искуство

бидејки работев во здравствена институција како здравствен работник ценета професија но сепак не признаена и недоволно платена ,дојдов до идеја да работам нешто хонорарно што на возврат на тоа избрав да бидам со најмила популација дадилка после работни обврски веке шес години.што и понатака сакам да работам и имам потреба.инаку сум смирена позитивна особа комуникативна.
како дадилка на дечинја од една до пред школска возраст и кај децата со посебни потреби.работев со нив по четири шес осум инавечер до сабајле.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 4 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: медицинско училиште др панче карагозов

Специјалност: медицински техничар

Јазици: Македонски