Електронска адреса.
Ротка С.

Ротка С.

Скопје64 години8 години искуство

Позитивна и комуникативна личност. Сака да работи со деца затоа што лесно воспоставува контакт со нив, обожава да ги учи на нови работи преку игра, сака да ги гледа како напредуваат и растат секој нов ден. Има лично искуство како родител, грижа и нега на свое дете. Ротка е заинтересирана за полно работно време и за бебиситинг по потреба за викенд, празници. Нејзино хоби е изработување на честитки и пликови за прослави.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно занаетчиско „Димитар Туцовиќ“

Специјалност: декоратор

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Француски