Електронска адреса.
Лорета С.

Лорета С.

Бутел, Скопје32 години3 години искуство

Нежна, посветена и одговорна дадилка. Лорета по професија е педагог и сака нејзиното образование да го примени во едукација на децата. Лорета може да одговори на сите предизвици во чувањето и грижата за децата.
Лиценца за воспитувач (МТСП 2016)

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје, Филозофски Факултет

Специјалност: Педагог

Јазици: Англиски, Македонски, Српски