Електронска адреса.
Елизабета К.

Елизабета К.

Кавадарци50 години1 години искуство

Елизабета има лично искуство во грижа и нега, мајка на две деца. Одговорна, комуникативна, социјална личност полна со трпение и разбирање. Сака да работи со деца бидејќи се најискрени и чисти. Желна за соработка со родителите и работење по нивни правила. Сака да работи со деца скратено работно време или како бебиситерка на повик во вечерни часови, за викенд и празници.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 1 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Факултет за електротехника и информациски технологии, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“

Специјалност: Електротехнички инженер

Јазици: Англиски, Македонски, Српски