Електронска адреса.
Ружица М.

Ружица М.

Куманово51 години10 години искуство

Имам 49 години,живеам во Куманово, имам работено како дадилка,и бејбиситерка,тука во Куманово,тука се пронајдов себеси,во таа работа,грижа за бебинја ,мали дечинја,на кои им е пред се потребна соодветна нега,многу лјубов,трпение,и сериозно внимание,под тоа мислам на целосна посветеност,со лјубов и сериозност.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Специјалност: економски техницар

Јазици: Англиски, Германски, Македонски, Српски