Електронска адреса.
Ленче П.

Ленче П.

Карпош, Скопје64 години12 години искуство

Ленче е комуникативна, трпелива, одговорна и посветена личност. Сака да работи со деца бидејќи има голема љубов кон децата, сака да го следи нивниот раст и развој и низ годините има стекнато одлично познавање и комуникација со нив. Има долгогодишно искуство со работа со деца во домашни услови. Заинтересирана за полно или скратено работно време.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 12 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно стручно образование

Јазици: Македонски, Српски