Електронска адреса.
Злата К.

Злата К.

Центар, Скопје67 години15 години искуство

Злата има лично искуство со две возрасни ќерки и исто така грижа и нега на внуче. Злата ги обожава децата и затоа сака своето слободно време да го исполни со работни обврски поврзани со нив. Темпераментна личност која брзо се адаптира во нова средина и сака да соработува со родителите согласно нивниот животен стил. Заинтересирана за скратено работно време или за бебиситинг на повик од час со деца над 3 годишна возраст.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 15 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Вишо текстилно школо – Лесковац, Србија

Специјалност: Моделар

Јазици: Македонски, Српски