Електронска адреса.
Моника Ѓ.

Моника Ѓ.

Скопје32 години2 години искуство

Логопед.
Лиценца за стручен работник
Обука за комуникациски вештини и справување со конфликти
Обука за рационално менаџирање со лични финансии
Курс по англиски јазик ( I - VII ) степен

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Медицински факултет

Специјалност: Клинички логопед - специјалист

Јазици: Англиски, Македонски, Српски