Електронска адреса.
Ангелина Д.

Ангелина Д.

Куманово30 години1 години искуство

Јас сум студент на институтот по семејни студии.Пред се сакам работа со деца.Ја изучувам областа семејство и воспитувањето на деца,неѓуродтелски односи,оноси родители и деца во сите животни периоди,но најмногу ме интересира грижата и и чувањето на деца па би сакала да се вработам во таа област.Притоа од секогаш сум сакала да се грижам за децата на блиски роднини и пријатели и тоа секогаш добро ми одело.
Грижа и нега на деца на блиски роднини и пријатели.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 1 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Јане Сандански-Штип

Специјалност: Медицинска сестра

Јазици: Англиски, Македонски, Српски