Електронска адреса.
Елизабета К.

Елизабета К.

Скопје62 години6 години искуство

Елизабета има повеќе од 6 годишно работно искуство како дадилка на деца со типичен и атипичен развој. Чувала деца од 6 месеци до 3 години. Ги сака децата, сака креативно да работи со нив, да ги подучува со букви, броеви, бои учење, играње. Сака да работи и да ги чува децата со љубов. Трпелива личност и со децата и со родителите, се прилагодува на барањата на родителите. Се радува кога децата ќе научат нови работи и воедно се чувствува корисна да помага во растот и развојот на децата. Горда е на децата кои ги чувала.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: ГУЦ „Здравко Цветковски“

Специјалност: Архитектонски техничар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски