Електронска адреса.
Тереза Л.

Тереза Л.

Куманово24 години2 години искуство

Како студент на филолошки факултет на катедра за англиски јазики и книжевност, на Блаже Конески во Скопје сум имала можност да држам часови на деца кои сакаат да научат англиски јазик. Самата работа ме потикна да барам работа како дадилка затоа што чувствувам голема мотивација и ентузијазам за грижа кон децата. Сум волонтирала во градинки, каде што сум држела и часови по танц на децата од 5 години. Голем интерес имам за танц и се што е поврзано со уметноста.
Сум работела со деца од 3 до 10 години. Сум го користела методот на учење преку угра, каде што пробувам да искреирам атмосфера која ке биде убава и интересна за децата. Со овој начин на учење децата ја развиваат својата креативност, а воедно впиваат нови работи и искуства.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 10 деца

Образование

Универзитет

Институција: Филолошки факултет ,,Блаже Конески"

Специјалност: Наставник

Јазици: Англиски, Македонски, Шпански