Електронска адреса.
Антоанета У.

Антоанета У.

Ѓорче Петров, Скопје57 години8 години искуство

Антоанета сака да се занимава со деца бидејќи има голема љубов за нив и целосно се исполнува во професијата дадилка. Покрај тоа, нејзината ќерка живее во странство и затоа Антоанета сака своето време, знаење и искуство да го пренесе на родителите и да им помогне во секојдневието со нивните најмили. Има професионално искуство во грижа и нега на близнаци и може да се каже дека тоа и е специјалност. Отворена и комуникативна личност, сака да соработува со родителите, внимава на дадени забелешки и ги применува.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет Св. Кирил и Методиј, Економски факултет - Виша

Специјалност: Економист

Јазици: Англиски, Македонски, Српски