Електронска адреса.
Виолета В.

Виолета В.

Илинден74 години12 години искуство

Повеќе од 12 годишно искуство како дадилка. Во тој период, Виолета има работено во 6 семејства како дадилка. Децата и се омилени, бидејќи се невини и чисти по душа. Виолета е многу позитивна особа, комуникативна и отворена, личност која може да се прилагоди на различни барања на семејства. Во слободно време сака да е во движење, да поминува време во својот двор и градина.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 12 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Специјалност: Дактилографско

Јазици: Македонски, Српски