Електронска адреса.
Елица С.

Елица С.

Центар, Скопје68 години8 години искуство

Елица е темпераментна, искрена и педантна личност. Се што работи сака да го работи во согласност со родителите и исклучиво по нивно одобрение. Елица има работно искуство со деца над 3 годишна возраст и би можела да помага во одржување на дел од домаќинството. Работата ја исполнува и сака да е зафатена со работни активности. Во слободно време чита списанија.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Специјалност: Економски смер

Јазици: Македонски, Српски