Електронска адреса.
Марија З.

Марија З.

Скопје26 години1 години искуство

Дадилка/Негувател (со завршена обука за негувател) на деца од различна возраст.Немам големо искуство со работата со деца но децата ме исполнуваат и затоа сакам да работам со нив и претпочитам да работам со голема љубов.Се прилагодувам на потребите кој што ги бараат родителите,комуникативна сум коректна и одговорна личност.
Сертификат за негувателка на возрасни и изнемоштени лица,сертификат за негувателка за деца итн.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 1 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Марија Кири Склодовска

Специјалност: производен процесен техничар

Курсеви: Курсеви за дадилки

Јазици: Македонски, Српски