Електронска адреса.
Марта Т.

Марта Т.

Кисела Вода, Скопје21 години2 години искуство

Здраво, јас сум Марта и имам 19 години. Студирам психологија во Австралија (Мелбурн) , но поради Ковид 19 одлучив да се вратам во Скопје на неколку месеци. Во Австралија работам парт тајм дадилка и имам искуство со деца од секоја возраст и новороденчиња. Живеам во Драчево, но возам, такашто не би ми било проблем малку да патувам. Во моментот не сум вработена и сум слободна цело време. Слободно пишете ми ако сте заинтересирани или ако сакате да ви раскажам повеќе за моето искуство како дадилка.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Nova International Schools

Специјалност: Студент

Јазици: Англиски, Македонски