Електронска адреса.
Дивна Н.

Дивна Н.

Скопје65 години14 години искуство

Дивна има долгогодишно искуство во работа со деца од претшколска и школска возраст. Трпелива, одговорна, сака да работи со децата и тие ја исполнуваат целосно. Заинтересирана е за скратено работно време и за бебиситинг на повик со деца од школска возраст. Секојдневно вози велосипед, а во слободно време сака да чита книги, да решава крстословки или да изгледа добар игран филм.
Грижа и нега на деца од 9 месеци до 7 години во повеќе семејства со полно и скратено работно време и бејбиситинг по потреба. Извршување на сите обврски околу децата: одговорност за безбедност и сигурност на децата, подготовка на оброци за децата, одржување и подучување на лична хигиена на децата, прошетки и надворешни активности со децата, носење и преземање на децата од градинка и училиште, средување на играчки, секојдневна комуникација со
родителите.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 14 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно економско училиште „Кочо Рацин“, Скопје

Специјалност: Економски техничар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски