Електронска адреса.
Рената Б.

Рената Б.

Ѓорче Петров, Скопје48 години16 години искуство

Бејбиситерка, со лично искуство (како мајка на 19 г. керка ) и професионално искуство (член во агенцијата веке 5 години).за грижа и нега на деца и бебиња , како и деца со посебни потреби. Оваа професија ми е дополнителна дејност, првенствено од причина што децата ги сакам ,ме исполнуваат, така да целосно сум посветена на нив , работата е со љубов и сметам дека е најбитно децата да ја осетат позитивната енергија при првото запознавање која е и најбитна за да биде успешно дружењето -- чувањето на детето. Воедно е битна и комуникацијата со родителите, истата треба да биде взаемна обостана со целосно пренесување на информации во врска со самиот бејбиситинг на детето, со цел за добар развој на детето . Исполнителна, одговорна , комуникативна личност , со осет за музика уметност, креативна и вешта во повеќе полиња . Достапна и флексибилна за попладневни и вечерни бејбиситинзи после 16 часот како и викенди.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 16 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Градежен Факултет

Специјалност: дипл. гр. инж.

Јазици: Англиски, Македонски, Српски