Електронска адреса.
Викторија Ј.

Викторија Ј.

Ново Лисиче, Скопје66 години13 години искуство

Викторија има над 13 годишно работно искуство со деца. Таа соработува со родителите, а за децата се грижи со љубов и посветеност, исклучиво според упатствата на родителите. Нејзината мотивација за работа се децата поради нивната чиста душа и искреност. Викторија е искрена и чесна личност, полна со разбирање и трпеливост. Во слободно време сака да пешачи во природа.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 13 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Занаетчиски смер, град Ужице, Србија

Јазици: Македонски, Српски