Електронска адреса.
Елена М.

Елена М.

Центар, Скопје25 години2 години искуство

Odgovorna, strucna i profesionalna - kompletna licnost so maksimalna posvetenost za pravilna nega i griza za decata i pravilen nacin na vospituvanje. Perfektno iskustvo so decata.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Pedagoski fakultet

Специјалност: prifesor po preducilisno vospituvanje

Јазици: Англиски, Македонски, Српски