Електронска адреса.
Тамара З.

Тамара З.

Ѓорче Петров, Скопје20 години2 години искуство

(Моментално е ангажирана)
Дадилка со двегодишно искуство во грижа, анимација и едукација на едно или повеќе деца од секаква возраст. Има голема желба да работи со деца.Смирена, комуникативна и одговорна личност. Способна да се грижи за повеќе деца истовремено, да помага во секакви домашни обврски како подготвување храна, бањање, пресоблекување и слично. Вешта во водење лекции за рано детско образование преку создавање забавни, едукатвни и креативни активности. Владее со смиреност, трпеливост и ведрина. Спортува, знае да свири на инструменти, познава повеќе странски јазици и способна е целосно да комуницира во повеќето од нив. Прифаќа критики со цел да се подобри во својата работа. Способна да решава конфликти помеѓу децата на разумен и смирен начин, на кој тие ќе ги разберат последиците на своите постапки.
"
Курсеви по странски јазици
- Англиски степен C1
- Гермаски степен B2
- Француски степен B1
Познавање на јазици без посетување на курс
- српски/македонски мајчин јазик
- грчки- живеење и работа во Грција
Има посетувано обука за делување против врскичко насилство, стекнување на вештини за смирено и разумно решавање на конфликти помеѓу луѓето
Асистенција на професионално лице во работа со деца со посебни потреби
Има искуство со чување на деца по потреба."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство, Скопје - студент

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Германски, Грчки, Македонски, Српски