Електронска адреса.
Роза Н.

Роза Н.

Скопје38 години9 години искуство

Моето име е Роза има 36 години мајка на две прекрасни деца Ангела 9 години и Александар 7 години.
Желбата за работа со деца од секогаш ме импресионирала и ме исполнувала на поинаков начин.
Нивната енергија,искреност,радозналост,чистото детско срце,најчистата љубов што некогаш сте жожеле да ја добиете...
Децата се најубавото нешто на овој свет.....
Како особа сум енергична,трпелива,искрена,чесна и полна со љубов и разбирање.
Скоро 10 години сум мајка и можам да кажам дека нема ништо поубаво на светов од тоа да бидеш родител и да добиваш неизмерна љубов❤ која ти дава буквално сила за се ❤.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 9 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СОУ "Георги Димитров"

Специјалност: Педагошки факултет

Јазици: Англиски, Македонски, Српски