Електронска адреса.
Оливера Л.

Оливера Л.

Аеродром, Скопје55 години2 години искуство

Јас сум медицинска сестра но поради настаната ситуација со пандемијата на Ковид се. одлучив да барам работа како дадилка.Хоби јога.Имам сопствен стан со услови на работа и во мојот дом.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: МУЦ,.Др.Панче Караѓозов Скопје

Специјалност: медицинска сестра.

Јазици: Македонски