Електронска адреса.
Мери Л.

Мери Л.

Скопје48 години6 години искуство

Личност- со позитивна енергија и ведар дух, особини кои ги имам пренесено на моите внуци кои ги има изгледано, а истовремено овие мои позитивни особини сакам да ги пренесам и на семејства кои имаат потреба од личност како мене за чување-помош околу деца. Дека децата се најголемото богатство ме мотивира секогаш да се најдам на право место и време каде што сум потребна да помогнам, а дека е тоа така можам да го поткрепам со самото тоа што сум член на оваа искрена и чесна групација која ми овозмжува да го исполнувам моето слободно време и за тоа сум и благодарна. Имам чувано и деца од 3 и 9 години, но со различно работно време.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Економско и Стенодактилографско

Специјалност: Стенодактилограф

Јазици: Македонски, Српски