Електронска адреса.
Слаѓана Т.

Слаѓана Т.

Ѓорче Петров, Скопје31 години3 години искуство

Одговорна, дисциплинирана личност,која има емпатија кон деца,животни, природа.Почитувам приватност, чесност.Во слободно време сакам природа,пишаниот збор,пишувам од хоби за деца,поезија и фотографија цвеќе и пејзажи.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно техничко.образовсние

Специјалност: Технички секретар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски