Електронска адреса.
Лидија А.

Лидија А.

Аеродром, Скопје58 години6 години искуство

Покрај мојата редовна работа од 8-16ч во Пошта, имам големо искуство со деца како бебиситерка.Со огромно задоволство ја прифаќам работата како негувателка после 16ч како и за викенди и празници.
Во оваа дејност се пронаоѓа самата себеси и со задоволство би чувала деца за што би се увериле и самите родители. Првото нешто кое може да го издвои како мотивација за работа со деца е огромната љубов кон децата и способноста за одлична комуникација со нив. Чувањето на деца од бебиња до школска возраст, ја исполнува со радост и професионална сатисфакција. Таа е исклучително одговорна и внимателна со децата, посветувајќи големо внимание за нивниот нормален психофизички развој. Секогаш ги слуша инструкциите на родителите и се придржува до нив. Солидно го познава англискиот јазик.

Лидија има лично искуство со грижа и нега својот внук од неговото раѓање до ден денес на 6 годишна возраст. Има работно искуство и во чување на деца на свои блиски пријатели и роднини. И покрај тоа што е вработена, Лидија има доволно слободно време и желба да го искористи во грижа и нега на деца. Заинтересирана за скратено работно време како дадилка или работа на повик како бебиситерка. Од понеделник до петок таа е слободна после 16 часот и во вечерни часови, додека за викенди и празници е достапна во текот на целиот ден.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СЕУ Моша Пијаде Скопје

Специјалност: економски техничар

Јазици: Англиски, Македонски